Kantoor

 


CRM Manager Mira

Marketing collega Mira geeft leiding aan de CRM-afdeling. Zij is al heel lang onderdeel van Toolstation en daar zijn we erg blij mee! Door de jaren heen is zij gegroeid tot de functie die ze nu heeft, onder andere doordat ze de ruimte kreeg om erachter te komen waar zij écht affiniteit mee heeft en waar haar kwaliteiten liggen.

Zij vertelt wat haar huidige functie inhoudt, welke doorgroeimogelijkheden er zijn en waarom werken bij Toolstation een goed idee is.


 

Medewerker Back Office Xurmira

Onze Customer Service collega Xurmira werkt al een tijdje bij Toolstation. Een enthousiaste Toolstar die weet wat ze wil. Zij startte in een andere functie dan zij nu heeft en gaf al snel aan meer te willen: daar houden we van. Doorgroeien of switchen kan op alle vlakken.

Xurmira vertelt je graag in welke functie zij is begonnen, wat Toolstation voor haar betekend, wat ze leuk vindt aan het werken bij Toolstation en wat onze sterke punten zijn als werkgever.

Zit jij binnenkort naast Xurmira op de klantenservice?

Actuele vacatures

Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015