EmailTwitterFacebookLinkedIn

Actuele stages

Toolstation zorgt vanuit de vestigingen, het magazijn en het kantoor voor een optimale service naar de klant toe. Daarnaast is Toolstation een internationale organisatie. Inmiddels zijn er webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Wij bieden de klant de gemakkelijkste manier van inkopen doen.

Toolstation heeft inmiddels stagiairs begeleid op diverse afdelingen. Er zijn veel stagiairs geweest op Marketing, Finance, HR, Inkoop, Klantenservice etc. Toolstation biedt volop mogelijkheden aan stagiairs om zichzelf te ontwikkelen en geeft de stagiair ook een kans om actief mee te denken. Vooral in een bedrijf waar groei sterk toeneemt, zijn er veel kansen om als stagiair te groeien.

HR-stagiair Toolstation: ‘’Veel te doen hebben, recruitment gesprekken voeren, administratie verwerken, juridische kwesties uitzoeken: dat kan allemaal bij Toolstation. Het scala aan werkzaamheden kan ik wel waarderen, maar ik waardeer ook de bedrijfscultuur: het niet kletsen maar poetsen en lekker gaan. Als het resultaat er maar is. Dat is de stage die je bij Toolstation kan krijgen.’’

Ook in de winkels en in het magazijn bieden wij diverse stageplaatsen aan. Hieronder vind je een overzicht van de huidige mogelijkheden.