Vestigingen

 


Shop Manager Ries

Ries werkt bij Toolstation als Shop Manager en hij doet dit al jaren met veel plezier. Als Shop Manager werk je gezamenlijk met de Shop Assistants in één van onze vestigingen. Maar daarnaast heb je meer verantwoordelijkheden, stuur je het team aan en ben jij het aanspreekpunt voor het hoofdkantoor.

Ries vertelt graag meer over een dag in zijn leven als Shop Manager: hoe hij zijn dag begint, welke taken hij uitvoert en hoe de sfeer is binnen zijn vestiging.

 

Shop Assistant Monique

Onze Retail collega Monique werkt als Shop Assistant. Ze helpt onder andere onze klanten, vult de voorraad aan die vanuit ons magazijn in Bleiswijk wordt geleverd en houdt de winkel netjes. Zij wordt aangestuurd door Shop Manager Ries en zij vormen, met nog meer Shop Assistants, een hecht team.

Monique vertelt graag meer over een dag in haar leven als Shop Assistant: over haar taken binnen het team, over de gezelligheid in haar vestiging en hoe zij haar dag afsluit.

Werk jij binnenkort, net als Monique, als Shop Assistant in een vestiging bij jou in de buurt?

Actueel vacatureoverzicht per provincie

Solliciteer direct op vacatures als verkoopmedewerker, vestigingsmanager of magazijnmedewerker. 

 

Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015