Onze waarden 

Toolstation bouwt aan een inclusieve cultuur waarin iedereen kansen krijgt om zijn of haar potentieel te ontwikkelen.

We geven prioriteit aan het werkgeluk en de ontwikkeling van onze Toolstars. We zijn puur en oprecht en ook jij kan jezelf zijn. We doen niet aan hokjes denken. Wij bieden jobs waarin jij een sleutelfiguur bent voor onze organisatie. Samen maken wij de (interne) klant blij.

Wij komen onze beloftes na en streven ernaar om met snelle en vriendelijke werkwijze de verwachtingen van alle klanten te overtreffen. Bij Toolstation probeert iedereen elke dag nog meer te helpen dan de vorige dag. Als we dat doen, behalen we sterke resultaten. Ons doel is van onze klanten ambassadeurs te maken en onze medewerkers als partners te behandelen.‘Hoe kunnen we helpen?’ is de centrale gedachte die doorheen onze organisatie loopt.

We hebben oog voor detail en doen de dingen in één keer goed. Fouten maken mag: daar leren we van. De beste zijn in wat we doen. Geen woorden maar daden!

We zijn een team en helpen elkaar met respect en vertrouwen. Pas wanneer onze mensen goed samenwerken en elkaar helpen, kunnen wij als bedrijf groeien. Thuiskomen in een hechte familie. Samen plezier maken, samen groeien, samen sterk!

We inspireren elkaar tot persoonlijke ontwikkeling en staan open voor constructieve feedback. Blijven evolueren, steeds proberen om beter te doen, onszelf en elkaar uitdagen. Zo kunnen we onze mensen het best omschrijven. Dat betekent als bedrijf ook investeren in opleidingen. Een engagement dat we bij Toolstation serieus nemen.

We zijn inclusief, hebben voor iedereen respect, creëren een veilige werkomgeving en geven gelijke kansen. Een werkomgeving waar jij jezelf kan zijn is bij Toolstation heel gewoon en toch uniek. Toolstation wil jou zoals je bent en (onder)steunt je. Want de juiste ondersteuning, een open vlakke bedrijfscultuur waar je alles kan zeggen en waar naar je geluisterd wordt, doet deugd.


Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015