EmailTwitterFacebookLinkedIn

Onze Waarden 

Toolstation, hier vind en krijg je alle tools!

Toolstation geeft prioriteit aan het werkgeluk en de ontwikkeling van de Toolstationers. We zijn puur en oprecht en ook jij kan jezelf zijn. We doen niet aan hokjes denken. Een job waarin jij een sleutelfiguur bent voor onze organisatie, samen maken wij de (interne)klant blij.


Toolstation bouwt aan een inclusieve cultuur waarin iedereen kansen krijgt om zijn of haar potentieel te ontwikkelen.

Onze waarden

We komen onze beloftes na en streven ernaar om met onze snelle en vriendelijke werkwijze de verwachting van alle klanten te overtreffen. Bij Toolstation probeert iedereen elke dan nog meer te helpen dan de vorige dag. Ons doel is van onze klanten ambassadeurs te maken en onze medewerkers als partners te behandelen. 'Hoe kunnen we helpen?' is de centrale gedachte die door onze organisatie loopt

We hebben oog voor detail en doen de dingen in één keer goed. De beste zijn in wat we doen. Geen woorden maar daden! Fouten maken mag daar leren we van.

We zijn één team en helpen elkaar met respect en vertrouwen. Pas waanneer onze mensen goed samenwerken en elkaar helpen, kunnen wij als organisatie groeien. Je komt thuis in een hechte familie. Samen plezier maken, samen groeien, samen sterk.

We inspireren elkaar tot persoonlijke ontwikkeling en staan open voor constructieve feedback. Blijven evolueren, steeds proberen om het beter te doen, onszelf en elkaar uitdagen om nog efficiënter te werken. Zo kunnen we onze mensen het beste omschrijven. Dat betekent als bedrijf ook investeert in opleidingen. Een engagement dat we bij Toolstation serieus nemen. Onze mensen volgen via GoodHabitz talloze opleidingen.

Wij zijn inclusief, hebben voor iedereen respect, cre1éren een veilige werkomgeving en geven gelijke kansen. Een werkomgeving waar jij jezelf kan zijn is bij Toolstation heel gewoon en toch uniek. Toolstation wil jou zoals je bent en (onder)steunt je. Want de juiste ondersteuning, een open vlakke bedrijfscultuur waar je alles kan zeggen en waar naar je geluisterd wordt, doet deugd.

 

Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015