EmailTwitterFacebookLinkedIn

Onze troeven 

Toolstation, hier vind en krijg je alle tools

Om (eindelijk) jezelf te zijn. 
Om te groeien (met het bedrijf, met het team en als persoon). 
Om meer te betekenen en jezelf te ontwikkelen.
Om gelukkig te zijn met je baan en te genieten van je werk.
Om het goed te hebben.

 

Onze troeven

 

Iedere dag verse koffie

In onze winkels kan je een koffiemachine terugvinden voor klanten. Natuurlijk mogen onze medewerkers tijdens de werkuren ook van deze koffie genieten!

 

Een verjaardags- en eindejaarsgeschenk

Vieren doen we nooit genoeg! Daarom ontvangt iedere medewerker bij ons bij het verjaren of op het einde van het jaar een geschenk via een online cadeausite.

 

Informele organisatiecultuur

Een bedrijf op mensenmaat. Dat is wat we altijd al hebben willen zijn en waar we ook aan werken. Want bij Toolstation is echt iedereen gelijk, van de 'grote baas' tot de nieuwste aanwinst, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur of overtuiging.

Personeelsaankopen

Heb jij spullen nodig om te klussen?  Haal ze dan bij Toolstation met je 20% personeelskorting!

Bedrijfsfitness

Geef je zelf een booster door te gaan sporten! Toolstation vergoedt bij fulltime €15 euro per maand en als je minder dan 32 uur werkt is het €10 euro per maand

Share save

TravinPikens biedt een optie aan om mee te doen in het spaarplan om aandelen te kopen. Je krijgt de keuze om dit voor 3 of 5 jaar vast te leggen. Waarna je als TravinPerkens winst maakt de winst kan laten uitkeren.

Doe het zelf

Om er voor te zorgen dat retail up to date is. Bieden wij voor het retail personeel nog de vakopleiding Doe het zelf aan.

Wil jij meer leren over de gereedschappen die wij verkopen? Doe dan de vakopleiding en sluit het af met een examen

Toolstation Academy

Ben je manager of heb je ambitie om manager te worden? Dan biedt Toolstation mogelijkheden om je leidinggevende tools verder te ontwikkelen in de Toolstation Academy!

Goodhabitz

Met GoodHabitz ontwikkel je jezelf om aan de slag te gaan met iets nieuws. En omdat iedereen zelf kan bepalen wanneer, wat en hoe hij leert, gaat het eigenlijk vanzelf. Bovendien ben je wel even zoet met ruim 100 trainingen, zeker als je bedenkt dat GoodHabitz elke maand nieuwe titels toevoegt!

 

Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015