Onze extra's 

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt Toolstation ook haar eigen extra’s: een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil jij ook profiteren van onze extra’s?

Iedere dag verse koffie

In iedere vestiging staat heerlijke koffie klaar voor klanten. Natuurlijk mogen onze medewerkers tijdens de werkuren ook van deze koffie genieten!

Een verjaardags- en eindejaarsgeschenk

Toolstation knalt het nieuwe jaar uit en laat haar waardering voor de medewerkers blijken met een eindejaarsgeschenk. En met je verjaardag? Ook dan wordt er aan je gedacht en mag je iets leuks uitzoeken!

Informele organisatiecultuur

Een bedrijf op mensenmaat. Dat is wat we altijd al hebben willen zijn en waar we ook aan werken. Want bij Toolstation is echt iedereen gelijk, van de 'grote baas' tot de nieuwste aanwinst, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur of overtuiging.

Personeelsaankopen

Wil jij ook thuis bouwen aan je toekomst? Koop jouw eigen tools met 20% personeelskorting

Bedrijfsfitness

Gezond door het jaar heen! Beweging wordt gestimuleerd en daarom wordt bij fulltime dienstverband, 32 uur of meer, €15,- per maand vergoed. Bij een vast aantal uren minder dan 32 uur bedraagt de bijdrage €10,- per maand.

Share save

Via aandeelhouder Travis Perkins kunnen aandelen gekocht worden, wat voor 3 of 5 jaar vastgelegd kan worden. Bij winst kun je dit laten uitkeren!

Teamuitjes

Toolstation hecht waarde aan ontspanning en teambuilding: ieder jaar is er een budget beschikbaar om met jouw team een activiteit te organiseren.

Toolstation Academy

Onze waarde 'Leren en continue verbeteren' is erg belangrijk binnen Toolstation. Toolstation wil deze ambitie graag stimuleren bij Toolstars en om dit te faciliteren is onze Toolstation Academy opgericht.

Fietsplan

Het fietsplan bestaat uit 2 regelingen die afzonderlijk en in combinatie kunnen worden gebruikt voor de aanschaf van een fiets, e-bike of elektrische scooter.

Vakopleiding DHZ

Voor de Toolstars binnen Retail biedt Toolstation de vakopleiding ‘Doe het zelf’, wat het kennisniveau op het gebied van gereedschap zal verbeteren.

Pensioen

Er wordt bijgedragen aan jouw oude dag. Vanaf het 20e levensjaar wordt er bij Toolstation pensioen opgebouwd.

Goodhabitz

De Toolstation waarde ‘Leren en continue verbeteren’ wordt gestimuleerd door de inzet van GoodHabitz.


Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015