Onze mensen

 

Bij Toolstation is echt iedereen gelijk. Van de ‘grote baas’ tot de nieuwe aanwinst, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur of overtuiging. Hier vind je verhalen en ervaringen van onze Toolstars terug. Toolstation door de ogen van onze mensen. Wil jij ook deel uitmaken van ons verhaal?

 

 


Kom werken bij Toolstation en je wordt onderdeel van één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Wij zorgen er voor vanuit ons hoofdkantoor met warehouse in Bleiswijk en een netwerk van 60+ winkels dat de vakmensen en Doe-Het-Zelvers hun klus kunnen klaren. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Engeland.

Wat je achtergrond ook is, als je servicegericht, ondernemend en kennis hebt van gereedschappen zit je bij Toolstation goed. Door de groei bieden wij collega’s de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies. 


Toolstation is één van de snelst groeiende multi-channel retailers van gereedschappen, accessoires en bouwbenodigdheden in Groot-Brittannië, Nederland, België en Frankrijk. Wij bieden een sterk online verhaal, gekoppeld aan een netwerk van professionele vestigingen, met een snelle service, breed assortiment en lage prijzen.


Mail: jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015