EmailTwitterFacebookLinkedIn

Het sollicitatieproces


Solliciteren
Bij Toolstation streven we ernaar om, na een sollicitatie, binnen een week terugkoppeling te geven. Mocht je na een week geen terugkoppeling hebben gehad, dan horen we graag van je; jobs@toolstation.nl

Vragenlijst
Na een eerste selectie sturen we, vanwege veel binnenkomende sollicitaties, altijd eerst een korte vragenlijst met een aantal praktische vragen. Hierbij kun je denken aan hoeveel uur je wilt werken en of je bijvoorbeeld in bezit bent van een rijbewijs, op het moment dat dit relevant is. 

Selectie
Samen met de desbetreffende manager maakt de Recruiter een selectie van enthousiaste kandidaten die we graag willen spreken. Helaas moeten we hier keuzes in maken en kunnen we niet iedereen uitnodigen voor een gesprek. 


Telefonische intake
Bij sommige vacatures bellen we je voor een telefonische intake omdat we het soms lastig vinden om op basis van alleen een CV te besluiten of we iemand wel of niet willen spreken. Door de telefonische intake kunnen we meer mensen een kans geven om even kennis te maken. 

Persoonlijke gesprekken
Meestal is er sprake van een of twee gesprekken. Aangezien we veel waarde hechten aan wie er ons team komt versterken en we ondanks de harde groei het toch persoonlijk willen houden, vinden er voor de vacature van Shopmanager op dit moment twee gesprekken plaats, waarvan de laatste met de Operationeel Directeur. 


Aanbieding
Als je na de gesprekken nog steeds enthousiast bent en wij zijn dat ook, dan doen we je graag een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

FAQ