EmailTwitterFacebookLinkedIn

Medewerkers magazijn


“Ambiteus” - Wim, Warehouse Assistant Replen
 
Sinds augustus 2016 ben ik in dienst als Reachtruck chauffeur, waar ik vooral verantwoordelijk ben voor interne verhuizingen van producten.
 
Wat is de beste ervaring die je tot nu toe bij Toolstation hebt gehad?
De beste ervaring die ik tot nu toe bij Toolstation heb gehad is eigenlijk mijn sollicitatie. Na 2 jaar werkloos thuis te hebben gezeten en na vele afwijzingen, werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij Toolstation. Ik heb dit gesprek als heel positief ervaren en al snel kwamen wij tot een overeenstemming. 4 dagen later ben ik begonnen bij Toolstation.
 
Waarom ben je bij Toolstation gaan werken?
Het besluit van mij om bij Toolstation te gaan werken was omdat ik direct een goed gevoel had en ik voelde dat de werkzaamheden bij mij zouden passen. Mijn diploma's als Reach- en heftruckchauffeur kan ik goed kwijt in deze functie. Toolstation is een snel groeiend bedrijf, dus hoop ik op een vaste aanstelling, zodat ik de verdere groei kan meemaken.
 
Hoe ziet een standaard dag eruit?
Door de vrijheid die ik krijg in mijn werkzaamheden, maakt het voor mij dat ik het leuk vind en ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Mijn werkzaamheden bestaan uit het bevoorraden van het magazijn. Samen met mijn collega’s, verzorgen wij dagelijks de aanvulling, zodat de orderverzamelaars niet misgrijpen.
 
Hoe zou je de Toolstation cultuur omschrijven?
De Toolstation cultuur is jong en ambitieus, snel groeiend en volop mogelijkheden.

Welk advies zou je een sollicitant mee geven?
Ik zou een sollicitant mee willen geven; doe je niet anders voor dan je bent en wees vooral eerlijk. Voor mij was dit de beste manier om aan het werk te komen.
"Snelgroeiend" - Stephanie, Warehouse Assistent

In 2016 was het lastig om in de zorg uren op mijn contract te krijgen. Ik ben toen met veel plezier aan de slag gegaan in het magazijn bij Toolstation.


Wat is de beste ervaring die je tot nu toe bij Toolstation hebt gehad?
Sinds juli 2016 ben ik in dienst bij Toolstation. De beste ervaring die ik tot nu toe heb gehad is dat we als collega’s vriendelijk en behulpzaam zijn en dat ook blijven. 

Wat vind je het leukste aan werken voor Toolstation?
Het leukste aan het werk vind ik de diversiteit en dat het werk iedere dag anders is.
 
Hoe zou je de Toolstation cultuur omschrijven?
Jong, snel groeiend en volop mogelijkheden.
 
Welk advies zou je een sollicitant geven?
Blijf jezelf en wees gedreven. Leergierige sollicitanten krijgen sneller de kans om zich aan te sluiten bij het team van Toolstation. Zo ben ik zelf ook aan het werk gekomen.