Medewerkers kantoor

"Afwisselend” - Melinda, Online Marketing Assistent

Sinds maart 2016 werk ik op de marketingafdeling. Als online marketing assistent focus ik me vooral op de Nederlandse markt en werk ik samen met 3 andere online marketing assistentes die zich focussen op de Franse, Duitse en Belgische markt.
 
Wat is de beste ervaring die je tot nu toe bij Toolstation hebt gehad?
Het leukste project dat ik tot nu toe gedaan heb bij Toolstation is de opzet van Toolstation België. Voorafgaand aan dat de website voor Toolstation België live ging, moest er een hoop zaken geregeld worden, zoals het checken van websiteteksten, het opzetten van social media pagina’s en uiteraard een aantal testen. Hier heb ik veel van geleerd.
 
Hoe ziet een standaard werkdag eruit?
Mijn werkdagen zijn eigenlijk nooit hetzelfde. Wel zijn er een aantal dingen die op vaste dagen gebeuren. Zo ben ik het ene moment bezig met een e-mailcampagne. Het volgende moment plan ik een Facebook bericht in en daarna focus ik me op de resultaten van afgelopen periode via Analytics.
 
Wat vind je het leukste aan werken voor Toolstation?
Het leukste aan het werken bij Toolstation vind ik dat we een hecht team hebben. We organiseren regelmatig uitjes met de afdeling. Zo zijn we laatst met de afdeling uiteten geweest en hebben we daarna gelasergamed.
 
Hoe zou je de Toolstation cultuur omschrijven?
Toolstation heeft een hele open cultuur, iedereen is bereid om elkaar te helpen. Daarnaast is het fijn dat je bijna iedereen, op het kantoor, wel (her)kent.


“Mogelijkheden” - Daniel, International Buyer

In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar Toolstation om binnen het bedrijf aan de slag te gaan als International Buyer. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het management en de inkoop van een divers aantal productgroepen.

Wat vind je het leukste aan werken voor Toolstation?
Toolstation is een jong en dynamisch bedrijf. De potentie om markteider te zijn binnen NL en EU op gebied van omnichannel is enorm.

Waarom ben je voor Toolstation gaan werken?
Ik kreeg de kans om aan bij een echte Omni-channel retailer te werken aan Internationale assortimenten en expansie en dacht; "als ik nu niet op deze trein spring, dan mis ik 'm!"
 
Welk advies zou je sollicitanten mee geven?
Als je bij Toolstation komt te werken, moet je misschien wennen dat niet alles vastligt in processen, maar gebruik dit in je voordeel.
 
Wat is de beste ervaring die je tot nu toe bij Toolstation hebt gehad?
Ik vind dat heel moeilijk om te zeggen. De groei van Toolstation heeft zo een enorme vlucht genomen waardoor alles enorm snel is gegaan.
Je maakt zoveel mee en ik denk dat onderdeel zijn van de groei een enorm leuke ervaring is.