EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over ons

Het Toolstation concept is meer dan alleen webshop of een willekeurige winkel op een industrieterrein. Wie denkt dat Toolstation alleen gereedschap verkoopt, heeft het bij het verkeerde eind. Toolstation levert naast gereedschap bijvoorbeeld ook installatiematerialen, schroeven, bevestigingsmiddelen en werkkleding. Dit met een ruime keuze aan professionele merken. De webshop geeft een volledig overzicht van het assortiment

Onze kernwaarden

Kom werken bij Toolstation en je wordt onderdeel van één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Wij zorgen er voor vanuit ons hoofdkantoor met warehouse in Bleiswijk en een netwerk van 60+ winkels dat de vakmensen en Doe-Het-Zelvers hun klus kunnen klaren. Dit doen wij niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk en Engeland.

Wat je achtergrond ook is, als je servicegericht, ondernemend en kennis hebt van gereedschappen zit je bij Toolstation goed. Door de groei bieden wij collega’s de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende functies. 

Toolstation is onderdeel van de Travis Perkings Group. Travins Perkings Group is een organisatie uit Engeland die meerder bouw gerelateerde ondernemingen onder zich heeft. Door hun investering in Toolstation kunnen wij vanuit Nederland verder groeien door Europa heen.

Goodhabitz - Toolstation

Met GoodHabitz ontwikkel je jezelf om aan de slag te gaan met iets nieuws. En omdat iedereen zelf kan bepalen wanneer, wat en hoe hij leert, gaat het eigenlijk vanzelf. Bovendien ben je wel even zoet met ruim 100 trainingen, zeker als je bedenkt dat GoodHabitz elke maand nieuwe titels toevoegt!

Toolstation Nederland
Mail:
jobs@toolstation.nl
Tel: 071-7470015
Whatsapp: 0612835641

Toolstation België
Mail: 
jobs@toolstation.be
Tel: +31 (0) 717470015
Whatsapp: +31 (0) 612835641